Samenwerking met corporaties

elk project vraagt om een eigen aanpak

Samenwerking met corporaties: onze referenties

Uw wensen zijn per project verschillend. Wat betreft de werkzaamheden die nodig zijn, en in de mate waarin u zelf intensief bij de werkzaamheden betrokken bent of juist zoveel mogelijk uit handen wilt geven.

Wij hebben ervaring op uiteenlopende projecten en leveren altijd maatwerk. Of u nu kiest voor het eerste, zelf intensief betrokken zijn, of voor het laatste, alles van A tot Z uit handen geven, wij helpen u graag.

Hieronder vindt u referenties van corporaties waar wij mee samenwerken. Voor meer informatie of referenties, neem u gerust contact met ons op.

Betrokkenheid, betrouwbaarheid, commitment.

Dick van Riet – projectleider van KleurrijkWonen

Eerlijkheid

Hedzer Douma – projectleider van Zayaz

Knaapen renoveert vanuit de optiek van de bewoner en communiceert uitstekend, zowel naar bewoners als naar de opdrachtgever. De totaal aanpak is zeer ontzorgend voor de eigenaar en op een of ander manier ontstaat er een beter sociaal klimaat bij de bewoners onderling en ten opzichte van de eigenaar.

Willem van den Esschert – projectleider van Vesteda

Prettige samenwerking, uitstekende kwaliteit,conform planning afgeleverd en een optimale oplevering met nauwelijks restpunten.

Jan de Cort – manager bouw en techniek van Vitalis WoonZorg Groep

Werken met Knaapen; een juiste mix van Lean en betrokkenheid geeft winst voor alle partijen.

Allard van Ewijk, manager vastgoed Standvast Wonen

Trudo heeft in de planontwikkeling voor Knaapengroep gekozen als bouwteampartner omdat we een ingewikkelde opgave hadden. Qua techniek en vooral ook qua bewonersproces. Zij hebben de opgave prima uitgevoerd en krijgen hiervoor een hoge waardering van de klant. Dat zagen we oa terug op de “terugverhuisborrel” voor bewoners. De opkomst van bewoners was bovengemiddeld hoog en de bewoners stonden erop dat ook de werklieden uitgenodigd zouden worden. Het is die vrijdagmiddag later geworden dan voorzien!

Peter van Antwerpen, Projectmanager Vastgoed van Trudo

Hier vindt u een overzicht van onze projecten in renovatie en onderhoud, planmatig onderhoud en beheer.

Meer lezen over concrete projecten?

Samenwerking met corporaties

elk project vraagt om een eigen aanpak

 

Bart Knaapen

Directeur

bart.knaapen@knaapen.nl06 - 28 65 40 38