Beheer

kost u nu onnodig veel tijd en geld

Sneller, minder kosten en veel minder administratieve rompslomp

Het beheer van uw woningen kan flink in de kosten lopen. Bij dagelijks onderhoud doordat het proces door de jaren heen ingewikkeld is geworden. Met veel processtappen, veel communicatielijnen en veel dingen die daardoor misgaan. En bij mutatie onderhoud doordat u voor elke mutatie opnieuw een offerte op moet vragen, de woning daardoor langer leegstaat en u huur misloopt.

Knaapen staat voor mij voor: betrokkenheid, betrouwbaarheid en commitment.

Dick van Riet, Kleurrijk Wonen

Wij zien tegen welke problemen u aanloopt en hebben de oplossing gevonden om het sneller en slimmer te doen, met meer oog voor de bewoner.

Tijd en kosten besparen

Zoals werken met een vaste prijs per woning, waarmee we bij dagelijks onderhoud veel administratieve rompslomp achterwege laten. Dat scheelt tijd en kosten (hier leest u hoeveel u exact bespaart). Voor mutatie onderhoud kunnen we werken met vaste prijzen voor onderdelen.

Door daarnaast te werken met onze Bouwtool voor de iPad, verbeteren we de communicatie onderling en met de bewoner, versnellen we het proces en geven we u 24/7 inzicht in de financiële status.

Elke klus klaren

We werken ook met allround vakmannen die elke klus kunnen klaren. Zo voorkomen we dat we in eerste instantie met de verkeerde specialist of het verkeerde materieel op de stoep staan.

KBO mannen

Het resultaat is dat u continu goed bent geïnformeerd en zeker bent van:

  • Hoge bewonerstevredenheid
  • Lagere kosten
  • Snelle doorlooptijd per woning
  • Alles volgens planning opgeleverd
  • Nagenoeg geen opleverpunten

Lees hier meer over onze specifieke aanpak bij dagelijks onderhoud en mutatie onderhoud.

Beheer

kost u nu onnodig veel tijd en geld