Mutatie onderhoud

kan slimmer, sneller en klantvriendelijker

Snel uw woning weer verhuurd

Bij mutatie onderhoud loopt u ongetwijfeld ook tegen de problemen aan die wij zo vaak tegenkomen bij corporaties. Het proces duurt bijvoorbeeld langer dan nodig, omdat u elke keer opnieuw een offerte op moet vragen. Daardoor loopt u huurinkomsten mis. En het is voor u lastig om te volgen wat de status van de woning is.

Wij bieden u de oplossingen om op uw mutatie onderhoud tijd en geld te besparen en uw service naar de bewoner enorm te verbeteren.

Prettig in onze samenwerking is dat Knaapen proactief meedenkt en openstaat voor vernieuwing. Bovendien weten zij als geen ander hoe het is om te werken met bewoners en dat leidt tot tevreden huurders.

Alex Korsten, woCom

We werken bijvoorbeeld met een eenheidsprijzenboek en strategielijst. Het eenheidsprijzenboek bevat vaste prijzen voor onderdelen. Met de strategielijst stellen we voor u typen woningen vast (bijvoorbeeld basis woning, basis+ woning en luxe woning), waarbij we per type woning aangeven wat de kwaliteitsnorm is waar de woning aan moet voldoen. Zo laten we veel administratieve rompslomp achterwege en dat scheelt tijd en kosten.

24/7 inzicht in de (financiële) status van de woning
Met die strategielijst is het ook mogelijk dat wij de opname doen bij de woning, omschrijven wat nodig is en dit vastleggen met foto’s en direct alles inplannen. Dan hoeft u dus niet naar de woning toe en kunt u alles inzien vanaf kantoor via onze Bouwtool.

De Bouwtool is een programma voor de iPad. Daarin staat ook het eenheidsprijzenboek. Zo kan de opzichter direct intoetsen wat wij moeten uitvoeren in de woning en heeft hij direct ook inzicht in de totale kosten. De Bouwtool geeft 24/7 inzicht in de (financiële) status van de woning en biedt daarnaast de mogelijkheid een eventuele nieuwe huurder keuzes te laten maken voor tegels, type keukendeur, et cetera.

bewoner met bouwtool

Het resultaat is dat u continu goed bent geïnformeerd en zeker kunt zijn van:

  • Lagere kosten
  • Snelle doorlooptijd per woning
  • Minder administratie
  • Minder tijdverlies
  • Klantgerichter proces

Kijk hier voor projecten en referenties.

Mutatie onderhoud

kan slimmer, sneller en klantvriendelijker