Bewonersavond

kleinschalig, persoonlijk en dichtbij

Ruimte voor persoonlijk contact en vragen

Bewonersavonden voorafgaand aan een renovatie en onderhoud zijn onmisbaar. Ook als de bewoners al vanaf de planvorming betrokken zijn. Wij zijn echter geen voorstander van grootschalige bewonersbijeenkomsten. We kiezen liever voor kleine groepjes die we, samen met u, verwelkomen in de modelwoning. Dat geeft ruimte voor persoonlijk contact met de bewoners en biedt bewoners een realistisch beeld van wat we gaan doen.

We merkten dat de bewoners veel meer vragen durfden te stellen, doordat we ze in kleine groepjes informeerden.

Yvonne Meijer, TBV Wonen

Kennismaken en goed voorbereiden
Tijdens deze avond informeren we bewoners over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden. Daarnaast presenteren we de globale routing en planning en kunnen de bewoners kennis maken met uw projectteam en dat van ons.

In deze presentatie schetsen we een realistisch beeld van de impact van een renovatie, zodat bewoners zich goed kunnen voorbereiden op wat komen gaat.

Vervolgens kunnen de bewoners de modelwoning door lopen en krijgen zij uitleg over de keuzeopties. Van de kleuropties van tegeltjes tot en met de indelingsopties in de woning. In alle ruimtes in de modelwoning zijn de prijzen per keuzeoptie (indien van toepassing) toegevoegd.

Bewonersavond

Het resultaat:

  • Persoonlijk contact met de bewoners
  • Goed en realistisch geïnformeerde bewoners
  • Minder hakken in het zand

Meer weten? Neem contact met ons op.

Bewonersavond

kleinschalig, persoonlijk en dichtbij

 

Janneke de Cort

Creatief Bruggenbouwer

Janneke.decort@knaapen.nl06 - 16 38 69 03