BuurtBord

even checken wat er speelt tijdens het uitlaten van de hond

Iedereen goed geïnformeerd dankzij het BuurtBord

U wilt bewoners goed informeren over de voortgang van de renovatie of het onderhoud. Tijdens de planvorming, maar ook tijdens de uitvoering.

Brieven worden echter lang niet altijd goed gelezen. En een brief is soms ook een te traag middel. Wat nieuws was, is al geen nieuws meer als de brief op de deurmat ligt bij de bewoners. Daarom introduceerden wij het BuurtBord.

planvorming buurtmuseum

Verlicht in de avond
Het BuurtBord is een groot bord achter het raam in de modelwoning. ’s Avonds is het verlicht, zodat mensen de mededelingen die erop staan altijd kunnen lezen.

We kwamen op het idee doordat we merkten dat bewoners veelal nieuwsgierig naar binnen keken als wij ’s avonds nog aan het werk waren in de modelwoning. Nu kunnen ze, bijvoorbeeld als ze hun hond uitlaten of terugkomen van de sportschool, even snel kijken wat het laatste nieuws is, foto’s zien en leuke weetjes lezen.

Bewoners lopen ’s avonds laat nog even met de hond langs het BuurtBord voor de laatste nieuwtjes.

Anneke Knaapen, projectbegeleidster

Eenvoudig nieuws delen
Het BuurtBord geeft u en ons de mogelijkheid om eenvoudig en snel nieuws, foto’s en weetjes te delen met de bewoners. En de bewoners kunnen zich informeren op een moment dat het hun goed uitkomt.

We merken dat het werkt. Iedereen blijft goed geïnformeerd en kan op zijn eigen gewenste moment de informatie snel scannen. Mensen praten er ook over in de wijk… ‘heb je dat al gelezen…’

Meer weten? Neem contact met ons op.

BuurtBord

even checken wat er speelt tijdens het uitlaten van de hond

 

Janneke de Cort

Creatief Bruggenbouwer

Janneke.decort@knaapen.nl06 - 16 38 69 03