Over mijn huis

Bewonerscommunicatie opnieuw uitgevonden

Altijd de juiste informatie op het juiste moment

Maakt u nog mee dat bewoners in januari een brochure ontvangen over de gehele renovatie, terwijl zij zelf pas in juni aan de beurt zijn? Of informatie ontvangen over de toiletrenovatie, terwijl ze hier helemaal niet aan meedoen?

Dat is definitief verleden tijd met Over mijn huis, een online systeem waarmee we alle, op de individuele bewoner afgestemde bewonerscommunicatie, plannen en uitvoeren én continu feedback ontvangen van de bewoners.

Tijdens de uitvoering is het zwaar voor de bewoners, maar Knaapen neemt wel heel veel van die last weg door goede communicatie.

Boudewijn Manders, Antares

Met Over mijn huis sturen we bewoners de informatie die voor hen relevant is, op het moment dat het voor hen relevant is. Via het medium van hun keuze, want sommige bewoners lezen liever een brief, anderen ontvangen liever een e-mail of sms.

Is een bewoner wat ouder of beheerst een bewoner de Nederlandse taal nog niet zo goed? Dan geven zij eenvoudig contactpersonen op die de informatie ook ontvangen, zodat bijvoorbeeld de kinderen mee kunnen kijken en helpen.

Smsjes versturen via Over mijn huis

Sms’jes versturen via Over mijn huis

Via Over mijn huis vragen we bewoners ook dagelijks om feedback als de werkzaamheden zijn gestart. Niet met lange formulieren, maar enkel met smileys. Zijn de bewoners blij of juist niet? Die feedback vormt waardevolle input voor onze daily stands  en onze bewonersbegeleidster Anneke kan hier goed op anticiperen. Zij gaat de volgende dag direct bij de bewoners langs om het op te lossen als er een probleem is.

Renovatie Vught-62

Ziet Anneke in het systeem dat mensen niet hebben ingelogd of informatie niet hebben geopend? Dan weet ze ook dat ze langs moet gaan. De bewoners zijn dan waarschijnlijk niet goed voorbereid op de komst van onze werklieden.

White iPad MockUp met gekleurde smiley

Met de inzet van Over mijn huis is bewonerscommunicatie niet langer reactief, maar proactief. Bewoners weten exact wat er wanneer in hun huis gaat gebeuren en wat er van hen wordt verwacht. Wij weten exact hoe het met de bewoners gaat en wat er van ons wordt verwacht. Het resultaat is een hoge bewonerstevredenheid en 100% garantie dat we de planning halen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Over mijn huis

Bewonerscommunicatie opnieuw uitgevonden

 

Janneke de Cort

Creatief Bruggenbouwer

Janneke.decort@knaapen.nl06 - 16 38 69 03