Tante Keet

is net zo grijs en gastvrij als je oude lievelingstante

Altijd een warme ontvangst bij Tante Keet

Wit u de bewoners tijdens de renovatie van hun woning ook een plek bieden om even aan het lawaai en stof te ontsnappen? En tegelijkertijd de renovatie aangrijpen als natuurlijk moment om de mensen in de wijk meer met elkaar te verbinden? Tante Keet helpt u hierbij.

Ik heb bewoners met elkaar zien praten die elkaar daarvoor volgens mij nog nooit hadden gezien.

Annemiek de Ridder, Goed Wonen

Wij geloven dat een renovatie een goede aanzet is voor het realiseren van intensievere sociale verbindingen in een wijk. Een renovatie creëert immers een gemeenschappelijke deler die de bewoners met elkaar verbindt. Daarom hebben we Tante Keet geïntroduceerd.

tante keet met Anneke

Even ontsnappen aan de werkzaamheden
Tante Keet is net zo grijs en gastvrij als je oude lievelingstante. Ze is echter niet van vlees en bloed, maar van metaal. En ook al is ze grijs, saai is ze niet. Uitgedost met mooie, witte figuren op de zijkant en een rood met witte luifel, nodigt ze iedereen die maar wil uit, om binnen te komen.

Tante Keet is tijdens de renovatie open voor bewoners die vragen hebben over het groot onderhoud of even willen ontsnappen aan de werkzaamheden thuis. Ze ontmoeten elkaar en kunnen vragen stellen aan projectbegeleidster Anneke, wijkpartners of uw medewerkers, die Tante Keet als thuisbasis kunnen gebruiken.

tante keet overzicht

Rustpunt, ontmoetingsplek en informatiepunt
Tante Keet vormt op deze manier tijdens de renovatie voor bewoners een rustpunt, ontmoetingsplek en informatiepunt. Het effect:

  • Een versterkte sociale cohesie
  • Hogere bewonerstevredenheid

Meer weten? Neem contact met ons op.

Tante Keet

is net zo grijs en gastvrij als je oude lievelingstante

 

Janneke de Cort

Creatief Bruggenbouwer

Janneke.decort@knaapen.nl06 - 16 38 69 03