Overeenkomst getekend voor buurtaanpak Elzenerve in Sprang-Capelle

17 mei 2017

Wooncorporatie Casade en KnaapenGroep tekenden op 11 mei voor de verbetering van 132 eengezinswoningen in buurtaanpak Elzenerve. De woningen krijgen standaard onderhoud en worden energiezuiniger. Casade en KnaapenGroep hebben de ambitie om van acht woningen in de buurtaanpak nul-op-de-meterwoningen te maken. Naar verwachting starten de werkzaamheden eind augustus en zijn alle woningen begin 2018 aangepakt.

Lange voorbereiding
Directeur-bestuurder Roel van Gurp van Casade en directeur Bart Knaapen van KnaapenGroep zijn blij met dit officiële startsein. ‘De woningen zijn echt toe aan een opknapbeurt’ zegt Van Gurp. ‘De voorbereidingen voor deze buurtaanpak namen veel tijd in beslag en dit vroeg veel geduld van onze bewoners. Maar hun geduld wordt beloond met een mooie en energiezuinige woning.’

‘Met persoonlijke informatie en communicatie proberen we onze bewoners goed op de aanpak voor te bereiden en overlast te beperken’

Directeur-bestuurder van Gurp

Samenwerking
Tijdens de werkzaamheden blijven de bewoners in hun huis wonen. KnaapenGroep heeft ervaring met het opknappen van huizen in bewoonde staat. Mede daarom koos Casade voor deze samenwerking. ‘Met persoonlijke informatie en communicatie proberen we onze bewoners goed op de aanpak voor te bereiden en overlast te beperken’ aldus Van Gurp.

Informatie en impressie
Meer informatie over buurtaanpak Elzenerve en een impressie van de woningen vindt u op de website van Casade: https://www.casade.nl/nieuwbouw/wijkprojecten/buurtaanpak-elzenerve/.