Pieter Knaapen zal altijd herinnerd blijven

30 oktober 2018

Zonder aankondiging is de dood daar.

Pieter Knaapen, oud-directeur van KnaapenGroep, is vrijdagavond overleden. Een markant persoon is niet meer.

Pieter was een inspirerend leider en creatief ondernemer. Met zijn energie en vrije geest wist hij mensen te raken en heeft hij veel levens positief beïnvloed. We gaan hem ontzettend missen.

KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland en werd meer dan dertig jaar geleid door Pieter Knaapen. Onder zijn leiding transformeerde het van oudsher schildersbedrijf naar een multidisciplinair renovatiebedrijf.

Gedreven vanuit zijn sociale visie zette Pieter de mens altijd centraal. Daarbij ging de organisatie verder dan enkel het renoveren van woningen. KnaapenGroep maakt het huis én het thuis.

Vanaf het moment van overdracht in 2012 heeft Pieter direct het volledige vertrouwen gegeven aan zijn kinderen Bart, Coen en Anneke. Deze 11de generatie bouwt sindsdien verder op het fundament gelegd door hun vader.

Pieter Knaapen laat een prachtig familiebedrijf achter waar hij met regelmaat zijn trots over uitsprak.

Het overlijden van Pieter voelt als een vreselijk gemis voor zijn vrouw Carina en zijn kinderen Bart, Coen en Anneke en de rest van de familie. Maar ook binnen KnaapenGroep is het verdriet groot onder de medewerkers. Want als hecht familiebedrijf raakt ons dit allemaal.

Film gemaakt ter gelegenheid van het 365 jarig bestaan van KnaapenGroep