Bedrijfscultuur

professioneel, sociaal en verantwoordelijk

Na een renovatie laten we meer achter in een wijk dan vernieuwde woningen

Corporaties en bedrijven waar we mee werken noemen ons een menselijke organisatie. Professioneel, sociaal en verantwoordelijk. Altijd bereid tot samenwerken en met het vizier gericht op de toekomst.

We zijn ook een innovatieve organisatie, met een open werkklimaat. Onze medewerkers zijn creatief en behulpzaam. Bij alles wat we doen, staan mensen centraal. We zorgen er samen voor dat u als opdrachtgever blij bent. En dat uw bewoners trots zijn.

bewoner geldermalsen

Onze organisatiecultuur is sterk, als een onzichtbare lijm die de Knaapen-medewerkers met elkaar verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten we als geen ander dat een aangenaam werkklimaat, waarbij mensen zich prettig voelen, de basis is voor kwaliteit en voor de toekomst.

Het draagt ook bij aan een langdurige samenwerking met onze partners én gezonde wijken en tevreden bewoners. Na een renovatie laten we meer achter in een wijk dan vernieuwde woningen.

Meer gevoel bij onze bedrijfscultuur krijgt u ook op de pagina’s over onze visie en onze gedragscode.

Wij zijn geen traditionele aannemer. Wij denken met de opdrachtgever mee. Als wij gedurende het renovatietraject iets ontdekken wat niet klopt, zoeken we samen met de opdrachtgever naar een oplossing.

Robert Horsten, werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud

Onze slogan Onderhoud met gevoel leeft op de werkvloer. Dagelijks kom ik met mijn collega’s bij mensen over de vloer. De meesten hebben moeite met de verbouwing. Wij begrijpen dat en stellen ze gerust. Dat wordt gewaardeerd.

Jan van Esch, timmerman Renovatie en Onderhoud

Op het moment dat ik het niet meer naar mijn zin had bij mijn vorige werkgever, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. De open mentaliteit van KnaapenGroep en het verlangen voorop te willen lopen, spraken me erg aan. Ik heb er geen moment spijt van gehad.

Paul van de Laar, onderhoudsmedewerker Beheer en Onderhoud

KnaapenGroep kent geen drempels. Wij zijn een sociaal bedrijf met een open structuur. Dat past bij mij, want ik ga graag met mensen om. We hebben respect voor bewoners en staan altijd voor collega’s klaar. Dat komt het werk uiteindelijk ten goede.

Mark van Logten, bedrijfsleider

Bij KnaapenGroep krijg ik veel vrijheid in de uitoefening van mijn functie. Alles is bespreekbaar en ik kan heerlijk mezelf zijn. Daar put ik veel plezier uit.

Joyce Matulessy, medewerker financiële administratie

Alles is zo goed geregeld bij KnaapenGroep, de sfeer is zo prettig dat ik er eigenlijk nooit over praat. Zo bijzonder en toch zo gewoon. Gewoon goed, en dat alweer bijna 25 jaar.

Frans van der Pol, voorman Renovatie en Onderhoud

Bedrijfscultuur

professioneel, sociaal en verantwoordelijk