Leerbedrijf

ervaren is de beste lesmethode

We benutten de kracht van nieuwe technieken en bewezen ervaringen

Als innovatieve organisatie vinden wij het belangrijk om in beweging te blijven. Om bij te blijven door periodieke voorlichting door leveranciers. En medewerkers zich verder te laten ontwikkelingen door individuele studies en trainingen, loopbaantrajecten, scholingsplannen en in-company workshops en lezingen.

Wij streven er daarbij naar dat collega’s zoveel mogelijk collega’s onderwijzen en aan de hand nemen. Zo sluit de lesstof ook goed aan op onze werkwijze en onze normen en waarden.

leerbedrijf

We zijn actief als leerbedrijf en werken voortdurend met stagiaires en leerlingen die een loopbaantraining willen volgen. Uit interne cijfers blijkt dat het merendeel van deze stagiaires en leerlingen daarna een vaste baan bij ons vindt.

Door jonge mensen aan te trekken, gaan we vergrijzing binnen onze organisatie ook tegen en in de praktijk pakt dat geweldig uit. Jong en oud vult elkaar aan met nieuwe technieken en bewezen ervaringen. Zonder twijfel is dat een win-winsituatie waar we continu door blijven groeien.

Knaapen is een betrokken werkgever met oog voor de talenten van hun medewerkers. Zo werd ik gevraagd om deel te nemen aan een loopbaantraject. Ik ben begonnen als timmerman en via voorman ben ik opgeklommen tot uitvoerder en later hoofd uitvoerder. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Als je je best doe, zet Knaapen zich ook voor jou in.

Michél van der Heijden, uitvoerder

Ik heb een ontzettend leuke en interessante tijd gehad bij Knaapen. Ik heb er veel geleerd en kijk nu heel anders tegen woningrenovatie aan.

Bart Hermans, student HBO Bouwkunde, Avans Hogeschool

Ik heb een goed beeld gekregen van de werkzaamheden op een communicatieafdeling van een groot bedrijf. Het lijkt net alsof ik hier al tijden werk. Dat komt omdat mijn collega’s mij zien als medewerker en niet als stagiair.

Michèlle Elbers, studente Marketing en Communicatie, ROC Eindhoven

De klik tussen Knaapen Frank Bakx is er altijd geweest. Ik heb regelmatig mijn neus gestoten, maar ik ben ook steeds weer bij mijn kraag gepakt. Dat noem ik nou onderhoud met gevoel.

Frank Bakx, bedrijfsleider Renovatie en Onderhoud

KnaapenGroep is een ideaal bedrijf voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt alle mogelijkheden en kansen om te groeien. Je bepaalt zelf hoe hoog je de lat wil leggen.

Bram Hendriks, projectleider

Elke dag ging ik met plezier naar mijn werk en leerde ik iets nieuws van een collega. Beetje bij beetje werd ik overal steeds handiger in.

Leerling timmerman

De uren en dagen vlogen voorbij. Het was een mooie ervaring. Ik ben blij dat ik voor Knaapen heb gekozen.

Leerling timmerman

Je krijgt bij dit bedrijf alle ruimte en als je open staat voor meer en nieuwe ervaringen en je zet jezelf voor 100% in, dan doet KnaapenGroep dat ook voor jou.

Leerling uitvoerder

Knaapen is de ideale stageplaats gebleken. Goede begeleiding, vrijheid, leuke collega’s en variërende opdrachten. Ik heb me hier echt kunnen ontwikkelen.

Jeroen Schenkelaars, student communicatie, Fontys Eindhoven

Leerbedrijf

ervaren is de beste lesmethode