Ons team

is betrokken, sociaal en creatief

Trots op onze medewerkers!

Onze 90 medewerkers zijn professioneel, sociaal en creatief. Ze zijn betrokken bij elkaar, onze opdrachtgevers en bewoners. Een team waar we trots op zijn. Onderstaande uitspraken geven een goed beeld van waarvoor we staan en wie uw contactpersonen zijn. Hier leest u meer over onze bedrijfscultuur en normen en waarden.

Renoveren is voor mij creatief ondernemen. Samen met de bewoners en andere dienstverleners willen we iets goeds en blijvends realiseren.

Frank Bakx, bedrijfsleider Renovatie en Onderhoud

Een renovatie zorgt vaak voor spanning en onzekerheid. Ik ga op bezoek bij bewoners om te checken of alles duidelijk is en om hen zo goed mogelijk op het groot onderhoud voor te bereiden. Mensen vinden het prettig om een-op-een in hun eigen woning extra uitleg te krijgen. Want hoe je het ook went of keert, er komt heel wat op hen af.

Anneke Knaapen, projectbegeleidster

Ik ben trots dat ik de kans heb gekregen ons eeuwenoude familiebedrijf voort te zetten. Mijn vader, Pieter Knaapen heeft het schildersbedrijf uitgebreid tot een renovatiebedrijf met een sociaal gezicht. De aandacht die we hebben onze mensen en de bewoners in de wijken, biedt perspectief voor de toekomst.

Bart Knaapen, directeur

Ontzorgen. Zaken die opdrachtgevers normaal gesproken zelf regelen, nemen wij het liefste voor onze rekening. Daardoor kunnen we sneller schakelen en nauwgezet de planning bewaken. Dat komt uiteindelijk ten goede aan de kwaliteit.

Coen Knaapen, projectleider Renovatie en Onderhoud

Wij lopen graag uit de pas. Daar bedoel ik mee dat wij niet alleen voldoen aan de vraag, wij bieden meer. Dat begint vaak al bij het bestek. Daarin brengen we verbeteringen aan waardoor we het project naar een hoger plan tillen.

Jos Dielissen, bouwtechnisch expert

Wat ik doe is bruggen bouwen. Tussen KnaapenGroep, onze opdrachtgevers en onze partners. Tussen bewoners. Tussen onze sociale visie en ons technische werk. En tussen marktontwikkeling en onze diensten. Door krachten te bundelen, komen we tot vruchtbare resultaten om prettig samen te leven en te werken.

Janneke de Cort, creatief bruggenbouwer

Ons team

is betrokken, sociaal en creatief