Visie

mensen staan centraal in alles wat we doen

We bouwen met meer dan stenen en cement

We zijn het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en worden inmiddels vertegenwoordigd door de 11de generatie. Van eenvoudig schildersbedrijf zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. We hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat ziet u terug in de praktijk.

Want anders dan u van een aannemer verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. We renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

Een goed familiebedrijf heeft meer maatschappelijke verantwoordelijkheid dan alleen belasting betalen.

Pieter Knaapen

Onze sociaal-maatschappelijke visie heeft al bijzondere diensten en producten opgeleverd. Zoals Tante Keet, een warm aangeklede keet met luifel, die iedereen die maar wil uitnodigt om binnen te komen.

Hier kunnen de bewoners even tot rust komen als ze daar behoefte aan hebben. Want in een wijk die wij onder handen nemen moet een plek van rust zijn. Een plek waar bewoners zich kunnen onttrekken aan de hectiek van een renovatie-ingreep.

Ook onze projectbegeleidster is uniek. Zij fungeert als intermediair tussen de opdrachtgever, de aannemer en de bewoners. Na een renovatie willen we daadwerkelijk een bijdrage hebben geleverd aan de woonbeleving.

We komen dagelijks bij mensen thuis. Hun huis. De plek waar ze zich zo vertrouwd en beschermd voelen. Waar ze al hun waardevolle persoonlijke herinneringen bewaren. Waar ze eten, slapen en samen zijn. Hun huis, hun plek.

Bewoner en Cees Stoop

Wij beseffen heel erg goed hoe ingrijpend het is als op die plek vreemde mensen over de vloer komen. En hoe belangrijk het is om hier heel zorgvuldig mee om te gaan. We zorgen er dan ook voor dat we er altijd verzorgd uitzien en rekening houden met anderen. Open en eerlijk, professioneel, sociaal en vooruitstrevend. Op deze manier brengen wij onze slogan ‘Onderhoud met gevoel’ dagelijks in de praktijk.

Visie

mensen staan centraal in alles wat we doen