Nijmegen

Archipelhof

Standvast Wonen

Techniek

Standvast Wonen wil de verhuurbaarheid van de woningen vergroten door 41 appartementen samen te voegen tot 31 grotere appartementen. De overige 36 blijven qua oppervlakte hetzelfde maar voldoen naar de renovatie weer geheel aan de eisen van deze tijd. Van alle woningen zal het wooncomfort enorm verbeteren. De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd;

  • er worden isolerende maatregelen genomen;
  • nieuwe Cv-installatie geplaatst in alle woningen;
  • renovatie van badkamer, keuken en toilet;
  • ook de buitenzijde van het gebouw wordt flink aangepakt, de entrees, trappenhuizen, gevels, bergingen en buitenruimte krijgen een complete facelift.

Archipelhof Nijmegen (3)

Bijzonderheden

Niet vanwege de prijs maar juist vanwege onze visie en het plan van aanpak mochten wij 77 appartementen in Nijmegen, in opdracht van Standvast Wonen, grondig gaan renoveren. In samenwerking met de architect ( 024 architecten), de constructeur (JV2), de installateur (Technisch Adviesbureau Crone), de kostendeskundige (Archisupport) en de opdrachtgever ( Standvast Wonen) zijn we tot een definitief plan gekomen. Een mooi voorbeeld van co-creatie waarbij de kwaliteiten van alle partijen optimaal worden benut.

Nijmegen

Archipelhof

Standvast Wonen