847

Heldere communicatie

Vreemde mensen over de vloer, stof in huis, geluidsoverlast: wij begrijpen dat ons werk soms ingrijpend is voor bewoners. Daarom vinden wij het van groot belang om open en tijdig met hen te communiceren. We hebben er zelfs een speciale afdeling voor in huis.

Een stevige basis
Een stevige basis

Een stevige basis

Bij complexe renovaties is een solide basis essentieel. Daarom beginnen we met een workshop genaamd 'Vliegende Start', waarin we het hele proces in kaart brengen. Met onze opdrachtgevers stellen we één gedetailleerde planning op. Niet alleen voor de technische en bouwkundige werkzaamheden, maar ook voor de logistiek en communicatie. Dit zorgt ervoor dat we overzicht behouden, iedereen op de hoogte is van wat er staat te gebeuren, alle neuzen dezelfde kant op wijzen, en we op het juiste moment de juiste middelen inzetten, gefaseerd en behapbaar.

Zonder zorgen
Zonder zorgen

Zonder zorgen

Om dit allemaal soepel te laten verlopen, is er een begeleider aanwezig als eerste aanspreekpunt voor en tijdens het project en beschikken we over diverse communicatiemiddelen, waaronder een EHBO-koffer (Eerste Hulp Bij Onderhoud) en persoonlijke scheurkalender met dagelijkse planning. Speciaal afgestemd op de doelgroep organiseren we ook bijeenkomsten, rondleidingen op de bouwplaats en uitstapjes naar projecten in de buurt. Alles met persoonlijke aandacht.

Kers op de taart
Kers op de taart

Kers op de taart

We proberen altijd iets extra's te bieden. Samen door zo'n ingrijpende periode gaan schept een band. Het biedt uitgelezen mogelijkheden om sociale contacten te leggen die ook na de werkzaamheden blijven bestaan. Een prachtig voorbeeld hiervan is onze Tante Keet, waar bewoners even kunnen ontsnappen aan de drukte, elkaar beter leren kennen en eigen ideeën kunnen ontplooien. Hier streven we ook naar speciale samenwerkingen met lokale ondernemers en scholen. Zo kijken we verder dan alleen het project en investeren we in een betere toekomst voor de bewoners in de wijk. We renoveren dus niet alleen fysiek, maar ook sociaal.