Vraaggestuurd onderhoud 3.0 zorgt voor innovaties

16 december 2021

De ontwikkelingen die voortkomen uit het (klant)vraaggestuurd onderhoud volgen elkaar in snel tempo op. De doorlooptijd van de keukens, badkamers én toiletten zijn flink verkort. In Leerdam plaatsen we voor KleurrijkWonen keukens en toiletten in 1 dag en maken we gebruik van een mobiele werkplaats. Inmiddels kiest 99% van de bewoners voor deze werkwijze!

Bij een project in Rosmalen zijn twee pilot woningen klaar, met daarin een badkamerrenovatie in uiteindelijk 3 dagen. Voor het plaatsen van deze keukens, badkamers en toiletten gebruiken we Fibo Trespo panelen.

Zelf noemen we het inmiddels; ‘vraaggestuurd onderhoud 3.0’. En we blijven tellen. Vraaggestuurd onderhoud is een proces dat we steeds blijven door ontwikkelen en waarbij we steeds de beste technieken zoeken. Bijkomend voordeel: alles wat we kunnen uitvoeren in een serie van 1, kunnen we ook doorvoeren op projecten.

Meer weten over de langjarige samenwerking (RGS) met KleurrijkWonen, het vraaggestuurd onderhoud en de voordelen hiervan? Bekijk dan de voorloper op deze vlog via dit artikel.

Meer weten over de Fibo Trespo techniek? Lees dan dit artikel.