Een bijzonder jaar sluiten we af met de warmte van De Grote Knaapen Kerstshow

Een bijzonder jaar sluiten we af met de warmte van De Grote Knaapen Kerstshow

21-12-2020

Afgelopen vrijdag was het tijd voor De Grote Knaapen Kerstshow! Een twee uur durende feelgood show -voor onze medewerkers- gepresenteerd door cabaretière Karin Bruers en Bart Knaapen. 

In onze omgetoverde loods in Son kwamen verschillende inspirerende gasten en verhalen voorbij. Zoals Jaap Bressers over geluksmomentjes en Marjet Rutten over innovaties in de bouw. Ook gingen we met een aantal eigen medewerkers in gesprek, was er een loterij en werden er complimenten (voor en door collega's) uit de wensboom voorgelezen. Naast de show had je in een online chat direct contact met elkaar en kon je verzoeknummers insturen voor Harrie's Sing-a-Long.

We kijken terug op een veelbewogen jaar en juist in deze tijd is het maken van verbinding super belangrijk. Op deze manier hebben we toch wat warmte bij de mensen thuisgebracht, en dit mooie moment delen we graag met jullie.

We wensen iedereen fijne feestdagen toe en we proosten op een voorspoedig 2021!

Rondom de feestdagen zijn wij gesloten. Deze bedrijfssluiting duurt van maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari. Vanaf maandag 4 januari gaan wij met frisse energie weer aan de slag.