Vraaggestuurd onderhoud 3.0 zorgt voor innovaties

Vraaggestuurd onderhoud 3.0 zorgt voor innovaties

16-12-2021

De ontwikkelingen die voortkomen uit het (klant)vraaggestuurd onderhoud volgen elkaar in snel tempo op. De doorlooptijd van de keukens, badkamers én toiletten zijn flink verkort. In Leerdam plaatsen we voor KleurrijkWonen keukens en toiletten in 1 dag en maken we gebruik van een mobiele werkplaats. Inmiddels kiest 99% van de bewoners voor deze werkwijze.

Bij een project in Rosmalen zijn twee pilotwoningen klaar, met daarin een badkamerrenovatie in uiteindelijk drie dagen. Voor het plaatsen van deze keukens, badkamers en toiletten gebruiken we Fibo Trespo-panelen.

We noemen het inmiddels ‘vraaggestuurd onderhoud 3.0’, en we blijven tellen… Vraaggestuurd onderhoud is een proces dat we blijven ontwikkelen en de beste technieken zoeken. Bijkomend voordeel: alles wat we kunnen uitvoeren in een serie van één kunnen we ook toepassen op projecten.

Meer over de langjarige samenwerking (RGS) met KleurrijkWonen en de voordelen van vraaggestuurd onderhoud lees je op de voorloper op deze vlog: <artikel>.