Wervingscampagne van start

Wervingscampagne van start

28-6-2021

Het gaat goed bij Knaapen: mooie opdrachten, fijne opdrachtgevers, samenwerkingen die energie geven en een team dat ons elke dag trots maakt. En ondanks de huidige krapte op de arbeidsmarkt, blijven we groeien. Daarvoor zijn we dankbaar!

Wat is het Knaapen-gevoel?
We hebben een sterk DNA. Onze medewerkers noemen dat het Knaapen-gevoel. Een soort onzichtbare lijm die ons als collega’s  verbindt. Als oudste familiebedrijf van Nederland weten we als geen ander dat een fijn werkklimaat waarbij mensen zich prettig voelen de basis is voor kwaliteit en de toekomst.

Onze medewerkers zijn ons trouw, de achterdeur blijft gesloten. Dat is al 369 jaar zo, die sterke binding maakt ons blij en dat willen we natuurlijk zo houden. Net zoals we via de voordeur graag nieuwe collega’s willen aantrekken. Mensen die passen bij het DNA van ons bedrijf. Want mensen, die maken ons werk. Daarom zijn we een wervingscampagne gestart. Wat is nou echt dat Knaapen-gevoel, vroegen we onze collega’s. “Dat je echt jezelf kan zijn”, antwoordden zij, “Dat je je geaccepteerd voelt, er ruimte is voor je eigen persoon, het familiegevoel, alsof je thuis bent.”

In de wervingscampagne staan onze eigen medewerkers centraal. Onze helden. Ze stelden zich kwetsbaar op, vertellen over het Knaapen-gevoel en deinsden er niet voor terug om (samen met hun hond, konijn, kind of kroonluchter) fotomodel te zijn voor een dag.

Werken bij Knaapen is alsof je thuis bent
We delen hier graag een sneakpreview, foto’s die ook te bewonderen zijn langs de weg. Om ook de andere beelden te zien: volg ons de komende weken via de socials. En als je denkt, ik weet iemand die zich helemaal thuis zal voelen bij Knaapen: op werkenbijknaapen.nl staan onze vacatures. Gewoon bellen of mailen mag natuurlijk ook: (0499) 46 06 05 en solliciteren@knaapen.nl.