830

Renovatie, onderhoud, beheer (en meer)

Wij kunnen alle soorten renovaties en onderhoud pasklaar, op tijd en naar wens uitvoeren. Groot of klein: wij weten wat het betekent om de regie te nemen en goed overzicht te bewaken. Onze afdelingen planontwikkeling en bewonerscommunicatie geven advies op wijk- en projectniveau. Hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en hun bewoners. 
Groot onderhoud
Groot onderhoud
Groot onderhoud Groot onderhoud

Groot onderhoud

Wij zijn zeer ervaren in uiteenlopende renovatieprojecten en groot onderhoud van woningen in bewoonde staat. Laagbouw én hoogbouw.

Maatwerk in techniek en speciale aandacht voor de sociale kant van renoveren gaan bij ons hand in hand. Bij de start van elk project brengen we het hele proces in kaart, zodat we kunnen (samen)werken volgens een heldere planning. Dat houdt alles voor iedereen overzichtelijk en voorkomt onnodige verrassingen.

Planmatig onderhoud
Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud

Wij weten wat nodig is om woningen in uitstekende conditie te brengen en hebben alles in huis om dat ook zo te houden. 

Van het vervangen van kozijnen en glaswerk tot betonherstel en het verhelpen van houtrot, en werkzaamheden aan dak en gevel: wij zijn experts in schilderwerk (sinds 1652) en alle bijbehorende onderhoudstaken. Met het VGO-keurmerk op zak komen we bij elk langdurig RGS-traject goed uit de verf.

Dagelijks onderhoud
Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud

Wij verzorgen het dagelijks- en mutatieonderhoud van woningen voor verschillende woningcorporaties. 

Voor dagelijks onderhoud moet je kunnen werken vanuit het hart van een organisatie. Samen met de woningcorporaties waar we voor werken, ontwikkelen we zeer efficiënte en eenduidige processen. Daardoor kunnen onze allround monteurs elke klus klaren en weten bewoners precies waar ze aan toe zijn en van ons mogen verwachten.

Vraaggestuurd onderhoud
Vraaggestuurd onderhoud

Vraaggestuurd onderhoud

Wij werken ook op verzoek van bewoners: voor binnenpakketten leveren we maatwerk op afspraak. Ze kunnen direct contact met ons opnemen om deze werkzaamheden te plannen.

Badkamers, keukens en toiletten, kunnen we met de speciaal ontwikkelde methode Ecofiks razendsnel vernieuwen. Dat scheelt tijd, beperkt de overlast en is een stuk duurzamer dan traditioneel. Vraaggestuurd onderhoud is ook interessant voor het mutatieproces: woningen kunnen sneller verhuurd worden en de nieuwe bewoners kunnen meebepalen hoe het eruit ziet.