KnaapenTV: Feestelijke bijeenkomst De Hooghe Clock in Den Bosch

KnaapenTV: Feestelijke bijeenkomst De Hooghe Clock in Den Bosch

24-4-2024

Samen met onze partner Mooiland hebben we 100% akkoord van de bewoners gekregen voor grootschalig onderhoud aan de drie woontorens van De Hooghe Clock in Den Bosch. Best bijzonder, want de gemiddelde leeftijd is 85+.

De renovatie heeft een grote impact, en daarom kiezen we voor een unieke aanpak. We helpen alle bewoners in één dag verhuizen naar een tijdelijke woning die we inrichten zoals ze hun eigen huis kennen. Het werk voeren we uit in drie fases, toren voor toren, terwijl de woningen onbewoond zijn.

Onlangs zijn we gestart met de werkzaamheden aan het wooncomplex met in totaal 146 woningen. We vervangen leidingen en installaties, vernieuwen badkamers en keukens, moderniseren balkons, gevels en algemene ruimtes – en meer…

Vorige week was het tijd voor een feestelijke bijeenkomst. In deze aflevering van KnaapenTV lichten De Bouwmevrouwen het project verder toe, en zie je eerste reacties van bewoners, wethouder Pieter Paul Slikker van gemeente Den Bosch, directeur Bart Kivits en sociaal projectleider Betty Vissers van Mooiland, en onze collega’s Ellen van den Brink en uitvoerder Michel.