KnaapenTV – Project Het Gegraaf in Valkenswaard in het zonnetje

KnaapenTV – Project Het Gegraaf in Valkenswaard in het zonnetje

11-6-2024

Welkom in Het Gegraaf! Hier in Valkenswaard verduurzamen we 245 woningen van, voor en met Woningbelang. Dat is een flinke uitdaging, waarvoor we graag alles uit de kast trekken.

Om de klus in twee jaar te klaren, is onze aanpak in drie werkstromen belangrijk. Zelfs het kletsnatte voorjaar brengt ons vriendelijke vakvolk niet van de wijs. Dat zij tussen de vele buien door nauwelijks afwijken van de planning en bovendien de goede sfeer erin houden, verdient een dikke pluim!

De metamorfose van de woningen is enorm. We vervangen, installeren, isoleren, reinigen, voegen en verduurzamen alles met het oog op de toekomst. Bovendien fleuren we de wijk extra op met 15 groene daken van ROEF.

De onthulling van die daken was een mooie aanleiding om de wijk, de bewoners en ons projectteam in het zonnetje te zetten. Nou ja, spreekwoordelijk dan...

In deze aflevering van KnaapenTV troffen De Bouwmevrouwen in regenjas of onder een paraplu o.a.: Rens Pijnenburg (wethouder Valkenswaard), Maarten Meulepas en Irene van Middelaar (Woningbelang), onze directeur Bart Knaapen en uitvoerders Leon, Joop en Carlo met het projectteam.